Welkom bij HK, de plek waar verbinding, talentontwikkeling en persoonlijke groei centraal staan. HK, wat staat voor HaaKaan, draait om aanhaken en verbinden. Wij geloven dat iedereen unieke talenten heeft die ontwikkeld en versterkt kunnen worden. Bij HK bieden we de ruimte en begeleiding om deze talenten te ontdekken en te ontplooien, ongeacht je achtergrond of ervaring.

Wat biedt HK?

Bij HK kun je terecht voor basisdagbesteding: een breed scala aan activiteiten en programma’s die gericht zijn op talentontwikkeling en het verbeteren van vaardigheden. Of je nu interesse hebt in creatieve vakken, technische vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, of sportieve activiteiten. Bij HK is er altijd iets wat aansluit bij jouw interesses en doelen. Onze programma’s zijn flexibel en afgestemd op de behoeften van de deelnemers.

Voor wie is HK?

HK is er voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende omgeving om nieuwe vaardigheden te leren en bestaande talenten te ontwikkelen. Of je nu jong of oud bent, met of zonder werkervaring, bij HK ben je welkom. Wij richten ons op mensen die willen groeien, zich willen verbinden met anderen, en actief bezig willen zijn met hun eigen ontwikkeling. Onze communities zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen.

Onze locaties

HK heeft twee locaties: HK1 en HK2. Beide locaties bieden een veilige en stimulerende omgeving waar je kunt werken aan je persoonlijke doelen en interesses. Op de specifieke pagina’s van HK1 en HK2 lees je meer over de mogelijkheden die elke locatie biedt.

Bij HK1 en HK2 kun je gratis terecht, zonder verwijzing.

Ons team